(N) Tarquinias Emanuel 30.03.1997-05.01.2013

Snille og gode Manne, som vi kalte deg. Du var syk til og fra i lengre tid. Men du kom deg alltid igjen. Bare ikke denne gangen. Da ville ikke kroppen din mer. Det var en tung og vond tur til dyrlegen denne gangen. Du var bare verdens skjønneste og snilleste pusekatt, Du elsket å nusse, skulle helst sitte med nesa i nesa vår hele tiden og kose kunne du gjøre døgnet rundt. Du var så glad i de andre kattene, kattunger passet du på og de voksne var dine gode venner. Tror knapt jeg har hørt deg frese noen gang. Vi savner deg masse Mannenussen vår. Du var helt spesiell.

CH/EP (N) Tarquinias Cassandra f 10.11.1994-16.10.2012

Kjære snille Cassandraen vår. Nesten 18 år gammel ble du brått syk. Vi trodde det bare var en forkjølelse, men det viste seg etterhvert at det var værre enn som så. Blodprøvene viste alvorlig leversvikt og det var ikke noe å gjøre.
Det var utrolig tungt å ta den siste turen til dyrlegen. Du gikk opp i fanget mitt og ga meg en kos som for å si hadet uansett hvor svak du var.
Du var en snill og god jente. Heldigvis var du sunn og frisk omtrent hele livet og var alltid på godt humør. Du elsket mennesker og spesielt dine egne mennekser. Du var også glad i andre kattunger og kattunger stelte du som om de var dine egne- Dessverre fikk du bare et kull selv, men de to guttene som ble hos oss har du passet på og vært mamma for hele livet. De sturer litt nå men vi skal passe på de.

Vi har så mange gode minner om deg Cassa, ja vi har bare gode minner. Savner deg kjempemye. Det er tomt på plassen du pleide å ligge.
Så glad i deg vennen

IP (N) Tarquinias Hanno Abraxas f 22.04.2005-17.04.2012

Snille gode og hyperaktive Hanno ble overkjørt og drept en uke før sin 7 års dag. Hanno var en katt det ikke nyttet å stenge inne. Han åpnet dører, vinduer og klarte uansett å komme seg ut av luftegården. Vi visste at det var en risiko at han fikk gå ute selv om  vi bor landlig og fint til, men han var iallefall en lykkelig katt og det hadde han ikke vært om han ble stengt inne.

Hanno var en veldig hyper katt og brukte mang av sine liv på kort tid. Han brakk kjeven da han kom mellom en bildør som ble lukket. Det gikk veldig bra og grodde fint, men etter en liten stund kom han hjem med halve halen revet av, så bare benet var igjen og den måtte amputeres. Men glad som Hanno var så stoppet det han ikke.
Hanno var en utrolig herlig katt. Han var Charlottes helt spesielle kattevenn og det var tøft for alle den dagen han døde, men aller mest for Charlotte.
Vi savner deg veldig masse Hanno klumpen våres. Og selv om du ikek ble så gammel satte du dype spor i hjertene våre <3

IP/GIC (N) Tarquinias Fiona 24.07.1999-17.01.2012

Lille Fionaen vår, du ble så brått syk og det var ingenting vi kunne gjøre. Ingen medisiner virket og du kjempet hardt på slutten. Det var så vondt da vi måtte innse at det ikke var mulig å gjøre mer og ta den tunge avgjørelsen og vi savner deg så uendelig mye store lille jenta vår. Lekingen din oppå kjøkkenskapene, kosen i fanget, måten du satte de andre kattene på plass.
Det er en plass som er tom her nå Fiona. Men minnene om deg har vi i hjertene våre. Så glad i deg pusen vår.

IC (N) Amazing Gray's Iviza. 18.11.1995-25.09.2010.

Mia som du bare ble kalt hos oss var en bestemt Cornish rex dame som var veldig enmansskatt i mange år, men de siste årene ble du svært kjelen med oss alle. Aller best likte du å sove på varmekablene på badet, eller tett inntil ovnen. Du satte også pris på å være ute og hadde dine faste plasser som du elsket å ligge å sole deg.
Du var en spesiell jente Mia. Abyssinerne hadde respekt for deg. De turde ikke helt å yppe seg på deg, for "tante" Mia kunne være litt skummel, men du gikk ikke av veien for en skikkelig lekerunde med de andre når du selv hadde lyst.
Det beste var å ligge på puta til Nicolai om natta.
Du ble plutselig syk og i løpet av få dager da nyrene bare sviktet. Det ble en trist kveld da det viste seg at det ikke var mer å gjøre.
Vi savner deg masse Mia vår. Det mangler så veldig en krøllepus her

GIP (N) Tarquinias Dino, 22.03.1996-15.09.2010

Dino du var så spesiell for oss. Du var født med astma og da bestemte vi oss for at du skulle få bli hos oss. Vi skulle ta vare på deg og det har vært noen vonde stunder da du har vært tett og dårlig, men mesteparten av livet ditt var godt og fint og du var sånn en livsglad pus. Glad i oss alle og viste det med hele deg. Du elsket å gange sommerfugler og å leke med blomstene på lysmansjetter. Du var glad i alle de andre kattene og de var glad i deg.
Det var en tungt å vite at denne gangen var det mer alvorlig enn det har vært før og du ble raskt dårligere og dårligere. Det var vondt å ta den siste turen til dyrlegen og det er et stort savn vi sitter igjen med her.
På graven din skal vi plante en fin busk eller noe som passer til hvordan du var.
Savner deg sårt, snille gode Dino

Jens sovnet stille inn 25. januar 2010 med akutt nyresvikt. Hvor gammel du ble vet vi ikke, men du var godt voksen da du flyttet inn til oss.
Du var en vakker svart og hvit skipskatt som bare bestemte deg for å flytte inn til oss. Etter å ha gått utenfor hos oss i et par år og vi ikke klarte å fine eieren din fikk du flytte inn til oss vinteren det var så mye snø for 5 år siden. Du var tynn og hadde masse sår etter kamper med andre katter. Men det tok ikke lang tid før du ble i godt hold og sårene grodde. Du ble en trygg og god katt og trivdes sammen med de gale abyssinerne. Du ble veldig spesiell for oss snille Jens og vi savner deg masse masse.

IP/EC Contessa von Reich (N) 29.12.1992-15.11.2009

Contessa bare kallt Tessa til vanlig sovnet stille inn i mine armer hjemme søndag 15. november 2009. Du ble født 29. desember 1992 og fikk et godt og langt liv. Jeg husker den vakre lille kattungen du var. Har enda ikke sett en så nydelig kattunge. Og vakker var du hele livet. Vi har så mange minne om deg, og de er bare gode og varme.
Du var så snill og kjærlig og strålte av en utrolig varme. Du var så glad i alle rundt deg og dette er så tungt, at du ikke er med på kjøkkenet på morran da du skulle ha vann i glass og spise maten din oppå benken.
Vi savner deg så utrolig kjære venn, og gjemmer minnene om deg inni oss. Kjære snille Tessaen vår.

IP (N) Tarquinias Fortuna, f.24.07.1999- 08.08.2009

Du var ei herlig jente som fikk alle i godt humør. Du elsket å ligge på fanget og borre klørne inn i knærne på oss og koste alltid.
Plutselig sviktet nyrene dine og det var helt forferdelig da det viste seg at det ikke var mer å gjøre. Vi savner deg masse lille snille pusen vår.

EP/EC (N) Stanbec's Beethoven, f. 15.01.1994-d.17.11.2008

Du var en helt spesiell pus som har gitt oss mye glede. Ikke bare på utstilling med dine utrolig flotte resultater, men også som en pus som virkelig viste hvor glad du var i oss. Vi savner deg masse Mons

EP Chalice von Reich (N), født 29/12-92 d. 12/11-2006.

Vi kalte deg bare Lissi. Og du var verdens beste musefanger, verden beste kosepus og verdens snilleste pusekatt. Du var vakker både på utsiden og på innsiden, og vi savner deg så
.

Lillegutt, vår huskatt aby, f. 18/03-90 d. 01/09-2006.

Du var så snill og god og elsket å være sammen med oss. Du gikk under navnet feiten Gundersen og masse andre kosenavn alt ettersom hvordan du var. Du var bare så snill og herlig.Vi savner deg masse.

EC Abraxas av Sjørosen (N), min herlige fawn gutt, f.13/5-90 d 04/10-05.

Min første abyssiner og min helt spesielle pusevenn. Vi hadde noe spesielt og jeg savner deg så sårt. Du var der gjennom tøffe stunder og gode stunder, og du var mer spesiell enn noen kan forstå. Du kunne trøste som ingen andre kunne og kose som ingen andre. Det er utrolig tomt uten deg på puta om natta. Beste gode gutten min

| Svar

Nyeste kommentarer

06.08 | 10:58

Hei!

Jeg er en voksen dame som bor i Oslo og har levd med katt og katter i hele mitt liv, både egne og andres (fosterhjem). Da min siste kjære pus døde 15 år g

28.06 | 11:29

likte denne siden,kunne tenkt og pratet me dere ang. kattunge,mvh.kjetil sundfør